Mini-guide: Husk rejseforsikringen i Dubai

Dubai rejseforsikring

Gæsteindlæg, skrevet af Claus Bermann fra Rejsforsikringsguiden.dk Fotos: Pixabay

Rejseforsikring til Dubai

Når du rejser til Dubai, så er det vigtigt at have en rejseforsikring med i bagagen. Fordi du rejser uden for EU, så er du nemlig ikke dækket af hverken det gule- eller blå sygesikringskort.

Dette betyder, at hvis du skulle være så uheldig at blive alvorlig syg, eller komme ud for et uheld, så skal du selv betale for behandling, og i værste tilfælde hjemtransport til Danmark. Det er vigtigt at huske på, at du ikke kan forvente økonomisk hjælp fra den danske stat. Derfor kan det blive en meget dyr affære uden en rejseforsikring.

Her er en udførlig guide til hvordan du køber en rejseforsikring til Dubai.
Den omfatter blandt andet:

• Hvilken type rejseforsikring du skal vælge?
• Hvilke muligheder du har?
• Samt hvordan du finder en billig rejseforsikring

Rejser du ofte eller kun en gang om året

Det er det første du skal tage stilling til, når du skal købe en rejseforsikring. De to mest almindelige rejseforsikringer er nemlig årsrejseforsikringer og enkeltrejseforsikringer. De to typer rejseforsikring dækker mere eller mindre det samme, men de har forskellige vilkår.

Den væsentligste forskel er, at du med en årsrejseforsikring kan rejse et ubegrænset antal gange på et år. Som navnet siger, så dækker en enkeltrejseforsikring kun for én enkelt rejse. Til gengæld så gælder enkeltrejseforsikringer til længere rejser. Årsrejseforsikringer har nemlig en maksimal grænse på 30 dage per rejse, hvor enkeltrejseforsikringer kan købes helt op til 2 år af gangen.

Så du skal gøre op med dig selv, hvor lang tid din rejse til Dubai skal vare, samt om du regner med at få brug for rejseforsikringen mere i år. Dernæst skal du vælge den rigtige geografiske dækning, samt det dækningsniveau der passer dine behov.

Rejseforsikring Dubai

Rejseforsikring Dubai

Rejseforsikring verden

Uanset om du vælger en årsrejseforsikring eller en enkeltrejseforsikring, så skal du vælge den geografiske dækning der hedder rejseforsikring verden. Hvis du vælger en enkeltrejseforsikring, så skal du være opmærksom på, at de fleste forsikringsselskaber opererer med to forskellige rejseforsikringer der dækker i verden. En der gælder til verden eksklusiv USA og en hvor USA er inklusiv. Den rejseforsikring du skal vælge til Dubai, er derfor en rejseforsikring til verden eksklusiv USA.

Vælg det rigtige dækningsniveau

Når du har valgt hvilken type rejseforsikring du skal bruge, skal du vælge det dækningsniveau du har brug for. Her er det helt op til den enkelte person at vurdere hvor stor en risici man er villig til at løbe, og derfor hvor meget man ønsker at være forsikret.

Det man skal være opmærksom på, er forsikringssummerne. De fleste rejseforsikringer dækker nemlig mange af de samme ting. Såsom akut opståede sygdomme, hvis du eksempelvis skulle få en maveinfektion og får brug for indlæggelse og behandling. Det kunne også være du kommer ud for et uheld eller en ulykke. Der dækker rejseforsikringer både for egen behandling og for eventuelt behandling og privatansvar på tredjepart.

Forskellen i dækning er derfor et spørgsmål om, hvor meget forsikringsselskabet har krav på at erstatte under de forskellige kategorier, som ulykke, privatansvar, tyveri og så videre. Hvis du skal være helt sikker på, at du ikke selv ender med en ekstra regning, så skal du vælge den fulde dækning hvor forsikringssummen er ubegrænset.

Husk i øvrigt på, at rejseforsikringernes specifikke vilkår varierer fra selskab til selskab. Læs derfor altid din forsikringspolice grundigt igennem, inden du køber din rejseforsikring.

Må du stå på ski uden skirejseforsikring

Hvis du har planer om at tage til Dubai, så har du sikkert også hørt, at de har gjort det muligt at stå på ski midt i ørkenen. Mall of the Emirates har nemlig anlagt en skiløjpe midt i deres enorme indkøbscenter. Men hvad nu hvis du falder og brækker benet, fordi du synes det kunne være sjovt at tage en tur ned ad pisten.

Bare rolig, selvom du ikke har købt en specifik skirejseforsikring, så er du stadig dækket. Du skal nemlig kun købe en skirejseforsikring hvis du skal på en ren skiferie. Dette betyder at minimum 25 procent af dine rejsedage skal foregå på pisterne. Så du kan altså roligt tage en tur ned ad løjpen.

Sammenlign priser og find det bedste tilbud

Når du har læst denne guide og besluttet dig for hvilken type rejseforsikring du har brug for, så vil du sikkert gerne finde den billigste pris. Hvis du vil have et nemt og hurtigt overblik over det billigste priser på rejseforsikringer, så kan du bruge en prissammenligningsside.

På RejseforsikringsGuiden.dk, kan du finde mere info og sammenligne priser på rejseforsikringer til Dubai, samt læse mere om hvad der er vigtigt at huske på, inden rejsen går til ørkenstaten.

 

 

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »