Sådan søger du visum til Marokko + Vigtig info i forbindelse med indrejse

Sådan søger du visum til Marokko

Visum til Marokko, sådan søger du indrejsetilladelse

Det er altid vigtigt at sætte sig ind i et lands visumregler i god tid før afrejse. Som reglerne er nu, kan man som dansk statsborger frit rejse ind i Marokko og opholde sig i landet i op til 90 dage / 3 måneder. Dette kan du gøre uden at have indhentet en særlig visumtilladelse. Der kræves dog at dit pas er gyldigt i minimum 6 måneder efter din hjemkomst fra Marokko.

Når du ankommer til en af Marokko’s lufthavne, vil du blive bedt om at udfylde den lille blanket som er vist på billedet nedenunder.
Den udfyldte blanket tages med til paskontrollen, hvor den fremvises sammen med dit pas og boardingkort fra flyet til Marokko.
Så husk at gemme dit boardingkort indtil du er kommet gennem paskontrollen ved ankomst.

visumansoegning-marokko

Ved ankomst i Marokko skal denne blanket udfyldes og afleveres sammen med dit pas og boardingkort i paskontrollen.

(Du vil iøvrigt blive blive bedt om at udfylde en lignende blanket, hver gang du tjekker ind på et hotel i Marokko.)

Vigtig info i forbindelse med din indrejse i Marokko

Ved ankomst til paskontrollen i en marokkansk lufthavn, bør du sikre dig at dit pas får et indrejsestempel med korrekt ankomstdato.
Nogle rejsende har oplevet problemer i forbindelse med udrejsen, hvis de har manglet et gyldigt indrejsestempel i passet.

Flygtningepas eller dansk fremmedpas

Har du et dansk flygtningepas eller et dansk fremmedpas kan der være andre gældende regler om visum til Marokko.
Derfor skal du i stedet kontakte Den marokkanske ambassade i Danmark.
Ambassaden kan give dig information vedr. de gældende regler, som kan skifte hurtigt.

OBS! Vær opmærksom på at der kan være meget lang svartid på henvendelser til Den marokkanske ambassade i Danmark. Du bør derfor være ude i god tid før din rejse.

Visum til Marokko for danske statsborgeres ophold ud over 90 dage

Hvis du som dansk statsborger i Marokko ønsker opholdtilladelse ud over 3 måneder, skal du senest 15 dage efter ankomst, ansøge om en opholdstilladelse hos det marokkanske politi.

For at få bekræftet at ovenstående er gældende og for evt. andre konkrete spørgsmål vedr. indrejseregler til Marokko, henvises til:
Den marokkanske ambassade i Danmark eller Den Danske Ambassade i Marokko.

Du ønskes en rigtig god rejse! 🙂

 

Husk også at registrere din rejse til Marokko på Danskerlisten
Du kan desuden læse Udenrigsministeriets seneste rejsevejledning til Marokko her (Åbner i nyt vindue)

 

Fraskrivelse af ansvar

Der gøres venligst opmærksom på at Miss-World.dk ikke er den officielle hjemmeside for Den Marokkanske Ambassade i Danmark.
Informationer leveret af Miss-World.dk skal opfattes som en service. Brug af informationer fundet på denne hjemmeside sker på eget ansvar.
Du er selv ansvarlig for at overholde de til enhver tid gældende ind og udrejse regler til Marokko.
Samt til ethvert andet land Miss-World.dk leverer information om.

Miss-World.dk vil ikke på nogen måde kunne drages til ansvar for om informationerne på hjemmesiden er korrekte og fyldestgørende.
Vi bestræber os dog altid efter bedste evne på at holde hjemmesiden og diverse informationer opdateret.
Har du kendskab til at én eller flere informationer er ændret? Så er vi taknemmelige for en kommentar om dette under den relevante artikel.

[Indlægget indeholder IKKE affiliate links]

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »