Marokko

Historien bag billedet af den marokkanske kameldriver

Historien bag billedet af den marokkanske kameldriver

[Sponsoreret] Historien bag billedet: Da jeg var i Marokko for et par år siden, mødte jeg en gammel kameldriver på stranden i Essaouira.
Han var ret nuttet og vi blev hurtigt gode venner, selvom vi ikke havde noget fælles sprog at kommunikere på.

Hotel Almoggar, strandhotel i Agadir, Marokko

Hotel Almoggar, strandhotel i Agadir, Marokko

[Sponsoreret] Almoggar Garden Beach Hotel i Agadir, med central beliggenhed lige ved Agadirs strand.
Fra hotellets have, kan man gå direkte ud på den hyggelige strandpromenade. Hvor der er masser af gode spisesteder, caféer og små butikker.

Hyatt Place Taghazout Bay, Marokko

Hyatt Place Taghazout Bay, Marokko

[Sponsoreret] Jeg er vild med at kunne se langt og var jublende glad da jeg ankom til hotellet, Hyatt Place Taghazout Bay, hvor jeg fik et skønt værelse med udsigt til Atlanterhavet

Tour guide i Marokko

Tour guide i Marokko

[Sponsoreret] På min rejse til Marokko sidste efterår, havde jeg fornøjelsen af at møde Mohamed Chaaouane. Mohamed var vores rejseleder på bloggerturen til Marrakech og Essaouira.

Drik myntete i magiske Marrakech (Billeder)

Drik myntete i magiske Marrakech (Billeder)

[Sponsoreret] Marrakech er magisk. Overalt bydes der på mynte-te i kandevis og eventyrlige oplevelser for alle sanser. Byen er hjemsted for imponerende paladser med smukke palmehaver, æstetiske restauranter med lækker marokkansk ..

14 Instagrambilleder fra Marokko

14 Instagrambilleder fra Marokko

[Sponsoreret] Marokko er det mest vestligste af de nordafrikanske lande og så er det et land med sin helt egen æstetik.
De klare farver og de mange mosaikker, gør det ofte let at genkende billeder fra Marokko.

Morgentur i Essaouira havn, Marokko (Billeder)

Morgentur i Essaouira havn, Marokko (Billeder)

[Sponsoreret] Når jeg er ude at rejse kan jeg godt lide at stå tidligt op. Der er noget særligt ved at se en by eller naturen vågne og lyset egner sig godt til at fotografere. Normalt er disse morgener stille, men i Essaouira var det anderledes

Essaouira medina, Marokko (Billeder)

Essaouira medina, Marokko (Billeder)

[Sponsoreret] Der er ikke meget der føles mere Marokkansk end medinaen, den gamle bydel i en Marokkansk by.
Her er et herligt virvar af liv og fremmede dufte, og intuitivt holder man håndtasken ekstra tæt til kroppen for at undgå eventuelle lommetyves opmærksomhed.

Marokko på 4 dage

Marokko på 4 dage

[Sponsoreret] Tag et par dage fri fra arbejdet og invitér manden / konen eller kæresten på en romantisk miniferie til Marrakech.
Marokko er det perfekte land at besøge, hvis du kun har nogle få dage og et begrænset budget til rådighed.

Danmarks Ambassade i Marokko

Danmarks Ambassade i Marokko

[Sponsoreret] I Marokko er Danmark repræsenteret med en ambassade og tre konsulater.
Her finder du adresser på både ambassade og konsulater i Marokko.

2 Kommentarer

 1. Kirsten Jenlev

  Hej Trine

  Tak for din fine blog. Vi er også meget begejstrede for Sri Lanka og skal snart af sted for femte gang.

  Imidlertid planlægger vi nu en rejse til Marokko, hvor vi planlægger at tage ned 15 personer i tre generationer, inkl. 7 børn 11-1 år, i efterårsferien 2019. Jeg har set lidt på hvad du skriver om Marokko-Eksperten (sponsoreret) og det ser fint ud. Jeg vil dog gerne være sikker på, at de er ok, leverer hvad de lover, ikke går nedenom og hjem osv, når vi skal af sted med så mange børn. Kan du anbefale dem også til rejser med børn (dvs vi skal primært være på et hotel, ikke rejse rundt). Tak.

  Svar
  • Trine Handskemager

   Kære Kirsten, Tak for din hilsen. Dejligt at høre, at du og din familie også er glade for at rejse.

   Marokko er ret skøn og maden er god. Jeg har været der to gange, begge gange var rejsen arrangeret af Marokko Eksperten. De er et rejsebureau med indgående kendskab til Marokko. Jeg følte mig tryg og i gode hænder begge gange, og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger (sponseret eller ej).

   Mht. at rejse med børn, må det vigtigste være at hotellet har noget for alle aldersgrupper, både på selve hotellet og i nærområdet. Jeg har rejst med storfamilie (24 familiemedlemmer) to gange i de senere år, den ene gang på krydstogtet, som jeg har skrevet om på bloggen https://miss-world.dk/krydstogt-i-middelhavet Den anden gang på Tenerife, hvor vi boede på et stort resort. Hele familien havde begge gange all inklusive armbånd, som lige præcis i denne sammenhæng er genialt. Restauranten var så stor, at alle kunne sidde ved samme bord om aftenen og med buffet, så alle kunne få det de helst ville have. Derudover, var der rigtig mange faciliteter, så der var fokus på at bade, spise og hygge sig som familie på selve stedet.

   Mht. Marokko Ekspertens økonomiske forhold, kan jeg ikke svare dig, for det ved jeg selvfølgelig ikke noget om. Men mon ikke de er dækket af rejsegarantifonden, som dækker danske rejsebureauer i tilfælde af konkurs og den slags? Derudover mener jeg, at man kan sikre sig yderligere ved at betale sin rejse med MasterCard. Det kan du spørge din bank om.
   Men at dømme ud fra anmeldelserne på TrustPilot, så har Marokko Eksperten mange gode år foran sig. Se her: https://dk.trustpilot.com/review/marokko-eksperten.dk

   Håber det var svar på dine spørgsmål. Håber I får den bedste rejse, både til Sri Lanka og til Marokko.
   Kh Trine

   Svar

Skriv en hilsen .. ✍🏻

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This