Al Karama er markedspladsen for handel med kopivarer i Dubai

Har du ikke råd til at betale fuld pris for originale mærkevarer i Mall of the Emirates, kan du i Al Karama købe fake Rolex ure, solbriller og kopi-tasker. Kvaliteten af efterligningerne er ofte så god at man ikke kan se forskel.

Hemmelige baglokaler

Men det er et lyssky marked, som er på vagt over for det lokale politi. Politiet slår til under dække af at være kunder. Derfor fungerer det sådan, at når de forretningsdrivende har vurderet at du ikke politi i forklædning, bliver du inviteret til at se flere varer end dem der står fremme på hylderne.

Al Karama shopping market in Dubai - Shop full of bags

Al Karama shopping market in Dubai – Shop full of bags

Hvis du takker ja til dette, vil du opleve hvordan vægge og reoler i bedste filmstil åbner sig for hemmelige baglokaler.
I andre butikker, tager en medarbejder dig ud af indkøbscenteret og over gaden til et mørkt boligkompleks. Her bliver man ført op ad skumle trapper og ind i små lejligheder, der bugner af tasker, bælter og punge.

Uanset om du bryder dig om kopivarer eller ej, bør du sige ja til denne skumle oplevelse. Det er sjovt at se de hemmelige rum og der er mulighed for at gøre en god handel. Det er her du vil kunne teste dine evner for at prutte om prisen.
Fjern prismærker og bonner, hvis du ikke vil have problemer med det lokale politi.

Du kan komme til shoppingcenteret, Al Karama, ved at tage metroen til metro st. Al Karama.