Al Karama er markedspladsen for handel med kopivarer i Dubai

Har du ikke råd til at betale fuld pris for de originale mærkevarer i Mall of the Emirates, kan du i Al Karama købe fake Rolex ure, solbriller og bunkevis af kopi-tasker, og kvaliteten af efterligningerne er god.

Hemmelige baglokaler

Men det er et lyssky marked som er på vagt over for det lokale politi, der ofte slår til under dække af at være kunder.
Det fungerer sådan at når de forretningsdrivende har vurderet at du ikke politi i forklædning, bliver du inviteret til at se flere varer end dem der står fremme på hylderne.
Hvis du takker ja til dette kan du opleve hvordan vægge i bedste filmstil åbner sig for hemmelige baglokaler. Nogle tager dig sågar med ud af indkøbscenteret, over gaden og op ad trapperne i et mørkt boligkompleks, hvor du bliver lukket ind i en lille lejlighed med tasker, bælter og punge fra gulv til loft. Her vil du typisk møde andre vesterlændinge som allerede hygger sig med at gå og kigge på varerne.

Uanset om du bryder dig om kopivarer eller ej, bør du sige ja til denne skumle oplevelse. Det er sjovt at se de hemmelige salgslokaler, og der er mulighed for at gøre en god handel hvis du kan lide varerne. Det er her du vil kunne teste dine evner for at prutte om prisen.

Du kan komme til Al Karama ved at tage metroen til metro st. Al Karama

[mapgen url=”142082″ width=”765px” height=”350px”]