Privatchauffør i Sri Lanka Fernando Tours

[Indlægget indeholder reklamelinks]

Book en privatchauffør i Sri Lanka

Med en bil og en stedkendt chauffør, kommer man nemt rundt i Sri Lanka og får set en hel masse. Det er nemmere og langt mere komfortabelt end hvis man f.eks. rejser med offentlig transport.
Muligheden for at bo på de noget billigere hoteller uden for byerne, kan være med til at holde de samlede udgifter nede.

Med en privatchauffør slipper man for påtrængende sælgere. Han kan advare dig, når du er ved at betale overpris. Du får din egen personlige guide, der kender landets skikke og seværdigheder, og som kan finde vej.
I 32 graders varme kan jeg garantere, at du heller ikke kommer til at savne, selv at slæbe rundt på din bagage.

En privatchauffør kender mange hoteller og guesthouses. Nogle af dem findes ikke en gang på nettet.
Afhængig af hvilken standard du ønsker, kan et værelse lejes fra omkring 100 kr. i døgnet.
At hyre en privatchauffør i Sri Lanka er en god investering i ferien.

Book hos den 'rigtige' Fernando Tours

Bemærk! Med tiden er både navnet, ‘Fernando Tours’ og teksten fra Fernando’s website, blevet kopieret adskillige gange af forskellige chauffører i Sri Lanka.
Det har givet anledning til lidt forvirring. Bl.a. når gæsterne efterfølgende har skrevet anbefalinger på Facebook og TripAdvisor, hvor nogle har skrevet deres review under den forkerte Fernando Tours.
Mine anbefalinger går naturligvis udelukkende på den ‘rigtige’ Fernando Tours. Fernando’s chauffører kan bookes via dette link:

→ Fernando Tours – Private drivers in Sri Lanka

Tour guiden Fernando blev min ven

I 2012 var jeg på min første rejse til Sri Lanka med Spies Rejser. Jeg tog med på en af deres arrangerede busture. En to-dages tur til nationalparkerne Bundala og Udawalawe. Her mødte jeg Fernando, som var vores guide på hele turen.
Fernando er uddannet tour guide med speciale i Sri Lankas vilde dyreliv. Vores fælles interesse for dyrene, gjorde at vi hurtigt faldt i snak, og vi har været venner siden. Gennem årene har vores familier også mødt hinanden, hvilket har været en meget givende oplevelse.

Da vi lærte hinanden at kende, drømte Fernando om at blive selvstændig. Jeg var (og er stadig) selvstændig webdesigner, så jeg hjalp ham i gang ved at tage nogle billeder og lave et website til ham.

I dag driver han en lille virksomhed, Fernando Tours, som pga. populariteten er udvidet til også at omfatte andre privatchauffører + et par kontorassistenter, som svarer på mails, booker hoteller og planlægger gæsternes rejser.
Hver gang jeg er i Sri Lanka, kører jeg med en af chaufførerne fra Fernando Tours. Det kan du også gøre.
Fernando’s chauffører kan hyres til både private ture og større grupperejser af kortere eller længere varighed. Send gerne en hilsen med fra mig.

Nederst er det Fernando, hans lille datter Sarah og svigerfar Lal, der også er chauffør i Fernando Tours

Fernando med sin lille datter og svigerfar Lal Antony

Følg mig på de sociale medier