Privatchauffør i Sri Lanka

Privatchauffør i Sri Lanka Fernando Tours

[Indlægget indeholder reklamelinks]

Book en privatchauffør i Sri Lanka

Med en bil og en stedkendt chauffør, kommer man nemt rundt i Sri Lanka og får set en hel masse. Det er nemmere og langt mere komfortabelt end hvis man f.eks. rejser med offentlig transport.
Muligheden for at bo på de noget billigere hoteller uden for byerne, kan være med til at holde de samlede udgifter nede.

Med en privatchauffør slipper man for påtrængende sælgere. Han kan advare dig, når du er ved at betale overpris. Du får din egen personlige guide, der kender landets skikke og seværdigheder, og som kan finde vej.
I 32 graders varme kan jeg garantere, at du heller ikke kommer til at savne, selv at slæbe rundt på din bagage.

En privatchauffør kender mange hoteller og guesthouses. Nogle af dem findes ikke en gang på nettet.
Afhængig af hvilken standard du ønsker, kan et værelse lejes fra omkring 100 kr. i døgnet.
At hyre en privatchauffør i Sri Lanka er en god investering i ferien.

Book hos den 'rigtige' Fernando Tours

Bemærk! Med tiden er både navnet, ‘Fernando Tours’ og teksten fra Fernando’s website, blevet kopieret adskillige gange af forskellige chauffører i Sri Lanka.
Det har givet anledning til lidt forvirring. Bl.a. når gæsterne efterfølgende har skrevet anbefalinger på Facebook og TripAdvisor, hvor nogle har skrevet deres review under den forkerte Fernando Tours.
Mine anbefalinger går naturligvis udelukkende på den ‘rigtige’ Fernando Tours. Fernando’s chauffører kan bookes via dette link:

→ Fernando Tours – Private drivers in Sri Lanka

Tour guiden Fernando blev min ven

I 2012 var jeg på min første rejse til Sri Lanka med Spies Rejser. Jeg tog med på en af deres arrangerede busture. En to-dages tur til nationalparkerne Bundala og Udawalawe. Her mødte jeg Fernando, som var vores guide på hele turen.
Fernando er uddannet tour guide med speciale i Sri Lankas vilde dyreliv. Vores fælles interesse for dyrene, gjorde at vi hurtigt faldt i snak, og vi har været venner siden. Gennem årene har vores familier også mødt hinanden, hvilket har været en meget givende oplevelse.

Da vi lærte hinanden at kende, drømte Fernando om at blive selvstændig. Jeg var (og er stadig) selvstændig webdesigner, så jeg hjalp ham i gang ved at tage nogle billeder og lave et website til ham.

I dag driver han en lille virksomhed, Fernando Tours, som pga. populariteten er udvidet til også at omfatte andre privatchauffører + et par kontorassistenter, som svarer på mails, booker hoteller og planlægger gæsternes rejser.
Hver gang jeg er i Sri Lanka, kører jeg med en af chaufførerne fra Fernando Tours. Det kan du også gøre.
Fernando’s chauffører kan hyres til både private ture og større grupperejser af kortere eller længere varighed. Send gerne en hilsen med fra mig.

Nederst er det Fernando, hans lille datter Sarah og svigerfar Lal, der også er chauffør i Fernando Tours

Fernando med sin lille datter og svigerfar Lal Antony

Om forfatteren

Trine Handskemager

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka. Jeg har rejst jorden rundt med mine børn og har arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Filippinerne, Vietnam, Madagaskar, Ecuador, Costa Rica og Belize, men det stopper ikke der.. Følg de sociale medier og kom med på mine rejser:

9 Kommentarer

 1. Nicolai Christensen

  Min kæreste og jeg havde set fine anmeldelser af Fernando tours, her på siden. Vi besluttede os derfor at tage kontakt til Trine og Fernando Tours, for at få en forslag til en 16 dages rejse rundt på Sri Lanka.
  Fernando sendte os et tilbud med en masse gode udflugter samt hotelophold inkluderet i en pakkeløsning. Priserne er rigtig fornuftige og korrespondancen mellem os og Trine på email, var både effektiv og informativ.
  Vi begyndte vores rejse rundt på Sri Lanka i midten af august, og havde en fantastisk tur med vores virkelig flinke og lune chauffør Lal Antony. Man kunne tyderligt mærke hans store passion for landet, og hans store viden om både øens historie samt dyreliv og indbyggernes kultur.
  Vi havde fra start stramt program, da vi havde en masse der skulle opleves på vores ferie. Dette lykkedes uden at man følte man havde travlt.
  Den sidste dag blev vi inviteret hjem til Lal. Hans søde kone havde lavet utrolig lækker og velsmagende mad til os. Det var virkelig en god måde at slutte en fantastisk rejse af på.
  Vi vil til enhver tid anbefale Fernando Tours. Vi følte, at vi var i “trygge” hænder under hele rejsen.

  Tak til Trine, Lal, Fernando samt resten af teamet der gjorde vores ferie helt perfekt fra start til slut.

  Mange hilsner:
  Anne-Mette & Nicolai.

  Svar
 2. Conny Terp

  Vi havde en fantastisk tur med Fernando Tours, dog ikke med Fernando selv. Men det gjorde ikke turen dårligere.
  Vi havde en chauffør ved navn Antony som er et meget rart menneske. Vi havde gode snakke om sri lanka på godt og ondt.
  Han er virkelig god til at fortælle om alt hvad vi mødte på vores vej rundt. Fernando besøgte os undervejs på turen efter at have kørt 3,5 timer i bus. Utroligt!

  Vi havde en virkelig sjov aften og den halve nat med motelejeren, Fernando og Antony.
  Morgenen efter tog Fernando bussen 3,5 time hjem igen, mens vi andre fortsatte den fantastiske tur i sri lanka.
  Vi var også ude at besøge Antonys søde familie den sidste aften, hvor vi fik dejlig mad og drikke.
  Tak til Fernando og Antony for vores bedste ferie nogensinde og det siger ikke så lidt efterhånden.

  Conny og Lars Terp

  Svar
  • Trine Handskemager

   Kære Conny og Lars,
   Mange tak for Jeres indlæg om Jeres rejse rundt i Sri Lanka med Fernando Tours.
   Det glæder mig at høre I har haft Jeres bedste ferie nogensinde med Lal Antony som Jeres guide 🙂

   Svar
 3. Rasmus

  Hej, hvad er “normalt” at betale sin guide/chauffør efter en 8 dags rundtur?

  Svar
  • Trine Handskemager

   Hej Rasmus,
   Tak for dit indlæg på Miss-World.dk
   Prisen på en guide i Sri Lanka er afhængig af flere faktorer. Om du skal have overnatning med i prisen, i givet fald guesthouse eller hotelstandard, højsæson eller lavsæson, derudover kommer antallet af personer (bil eller en minibus), samt antallet af kilometer (benzin).

   Hvis du vælger at lade Fernando Tours finde hoteller for dig, vil din rejse blive billigere, da guiderne kan forhandle særlige priser, og hotellerne er med til at betale en del af guidens løn.

   Jeg kan derfor ikke sige noget om hvad der er normalt, men du kan evt. få en prisidé ud fra pakketurene på https://fernandotours.com/tour-packages

   Men ellers send en mail til Fernando og få en beregning af netop din rejse. Det er gratis og uforpligtende.
   Ønsker dig en rigtig god rejse..

   Svar
 4. Trine Handskemager

  Hej Anne,
  Først undskyld det sene svar. Priserne for en privat chauffør i Sri Lanka bliver beregnet individuelt og afhænger bl.a. af om du skal have overnatning med i prisen, hvilken hotelstandard du evt. vælger, samt antallet af personer der skal med på rejsen.
  Jeg kan anbefale at lade Fernando hjælpe dig med at finde hoteller eller guesthouses, da han kender så mange mennesker og steder, og derfor ofte kan få en god aftale.

  Du kan læse mere og kontakte Fernando direkte på https://fernandotours.com/
  Håber du får den mest vidunderlige rejse..

  Svar
 5. Anne Kristensen

  Hvad skal man regne med at betale for at have privat chauffør i to uger?

  Svar
 6. Maibritt

  Min kæreste og jeg er lige kommet hjem fra en to ugers fantastisk ferie på Sri Lanka.
  Vi havde allerede, inden vi tog af sted, valgt, at vi ville komme rundt på Sri Lanka via en lokal privat chauffør. Efter at have læst de gode anbefalinger om Fernando på denne side, valgte vi at skrive til ham, og han kunne heldigvis godt i perioden.
  Vi må sige, at han helt bestemt var alle pengene værd. Han er utrolig sød, frisk, sjov og meget loyal. Man kan stole 100% på ham, og så er han billig i forhold til den fantastiske service, som han leverer. Med ham som guide oplevede vi den sri lankianske kultur helt ind til benene, og han viste os og fortalte en lang række ting, som vi ikke ville have set/hørt om, hvis vi ikke havde haft ham som chauffør/guide.
  Vi var lidt skeptiske, inden vi tog afsted i forhold til, om han ville forlange meget mere, end vi havde aftalt hjemmefra, pga. oplevelser vi tidligere har været ude for i blandt andet Indien. Men den pris han havde oplyst, var den pris, han tog og blev meget overrasket, da vi ville give ham drikkepenge. Penge betyder ikke noget for ham. Han elsker sit job, og det at vise sit land frem, er det, der betyder noget for ham.
  Vælg derfor Fernando, hvis du vil rundt på Sri Lanka med en privat chauffør!

  Svar
  • Gitte Rustad

   Jeg og min familie har været 17 dage rundt på Sri Lanka. Da jeg skulle planlægge ferien surfede jeg rundt på nettet
   for at finde en privat guide, og blev anbefalet Fernando. Han er helt fantastik uden overdrivelse, fra jeg første gang kontaktede ham via mail, var han hurtig til at besvare mine utallige mange spørgsmål, han planlagde vores tur, bookede vores hoteller, det eneste vi skulle sørge for, var at sætte os i flyveren. Da vi ankom til Columbo stod en storsmilende Fernando, og tog i mod os. Han er utrolig sød, frisk, har en god humor, er meget opmærksom på, om man befinder sig godt, har en enorm viden om sit land. vi havde en følelse af, at han gjorde ting for os, som var lidt ud over det sædvanlige, men efter at have læst andres indlæg, er det bare sådan han er. Det er som at rejse med en ven. Kan kun anbefale Fernando som guide.

   Svar

Skriv en hilsen .. ✍🏻

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »
frimærke fra sri lanka

Få rejsebreve fra udlandet

Kom med på mine rejser og få nyheder, når der er nye indlæg på rejsebloggen

(Udkommer få gange om året)

Tak for din tilmelding!