Hvorfor skal der være reklamer på bloggen?

Som alle andre, kan jeg ikke leve af et glas vand og frisk luft. For at kunne forsætte arbejdet med at udgive nye indlæg på rejsebloggen og give gratis råd til rejsende, er der reklamer på bloggen og i Facebookgruppen.
Det drejer sig eksempelvis om henvisninger til hoteller, samarbejde med guider og chauffører, samt anbefaling af produkter.
I nogle tilfælde er blogindlæg og Instagrambilleder, sponseret af virksomheder eller turistorganisationer, som har inviteret mig på en gratis rejse eller et betalt ophold.

Integritet med personlige værdier

Hvad jeg kan love er, at alle henvisninger og anbefalinger er i integritet med mine personlige holdninger og værdier. F.eks. er dyrevelfærd noget jeg vægter meget højt. Så det var et krav fra min side, at Fernando tog elefantridning ud af programmet og skrev det på sin hjemmeside, før jeg ville indgå i et samarbejde med Fernando Tours [Reklamelink]
Mine holdninger er ikke til salg, men jeg må også være ærlig og sige, at der naturligvis er tidspunkter hvor jeg vælger at fokusere mest på det positive. På samme måde som, når en arbejdsgiver skal skrive en udtalelse til en tidligere medarbejder.
Booking.com

Fokus på det positive

At fokusere på det positive, er iøvrigt en livsfilosofi jeg også praktiserer i mit daglige liv, når jeg ikke lige blogger. Du kender måske lidt til law of attraction?

I tilfælde hvor jeg ikke har personlig erfaring med steder, personer eller ting jeg reklamerer for, er det min overbevisning at disse informationer alligevel vil være til gavn for bloggens læsere.

Tydelig markering af reklame

Forbrugerombudsmanden har en række krav til hvordan reklamer skal markeres på en blog. Derfor vil du se blogindlæg, som er markeret med [Sponsoreret] og links markeret med [Reklamelink], så du som læser tydeligt kan se, når der er tale om samarbejde med en virksomhed.

Disse regler ændrer sig fra tid til anden, og jeg prøver efter bedste evne at efterleve forbrugerombudsmandens krav.
Skulle du imod forventning, støde på steder på bloggen, hvor du mener at disse krav ikke bliver efterlevet, er du velkommen til at sende mig en mail.

Du kan støtte arbejdet på min rejseblog ☕️

Hvis du har fundet værdi i mit arbejde her på Miss-World eller i Facebookgruppen, kan du støtte det ved at bruge nogle af mine links. Når du klikker på et link til eks. Booking.com lige inden du booker dine hoteller, tjener jeg til en kop kaffe uden at det koster dig en krone ekstra. Det også selvom du skulle booke hoteller via linket, som jeg ikke har anbefalet.
Tak for støtten og tak for at du læser med!