Reklame på rejsebloggen

Hvor meget jeg end gerne ville, så kan jeg (som alle andre) ikke leve af at give gode råd. Derfor er der reklamer på rejsebloggen.
Det drejer sig f.eks. om henvisninger til hoteller, samarbejde med guider og chauffører, samt anbefaling af produkter. I nogle tilfælde også om blogindlæg og fotografier, sponseret af virksomheder eller turistorganisationer.

Hvad jeg kan love er, at alle henvisninger og anbefalinger er i integritet med mine personlige værdier og holdninger. I tilfælde hvor jeg ikke har personlig erfaring med steder, personer eller ting jeg reklamerer for, er det min overbevisning at disse vil være til gavn for bloggens læsere.

Det sker af og til at jeg afviser henvendelser vedr. samarbejde. Det sker i de tilfælde hvor jeg ikke føler, at et produkt eller en ydelse falder i tråd med mine personlige værdier og holdninger eller bloggens øvrige indhold.

Forbrugerombudsmanden har en række krav til hvordan reklame på en blog skal markeres. Disse regler ændrer sig fra tid til anden, men jeg prøver efter bedste evne at efterleve disse krav. Skulle du imod forventning støde på steder på bloggen, hvor disse krav ikke er efterlevet, er du velkommen til at sende mig en mail.

Translate »