Ski Dubai og Mall of the Emirates, Dubai

Dubai Mall

Ski Dubai ligger i Mall of the Emirates, tæt på metrostationen af samme navn

Ski Dubai ligger i Mall of the Emirates, tæt på metrostationen af samme navn, og mens temperaturen ofte kan nå langt over de 40 grader udenfor, kan man både snowboarde og løbe på ski i Ski Dubai, som har verdens 3. største indendørs skibakke.
Hvis man bare er nysgerrig, og ikke har lyst til at stå på ski, kan man beholde sommertøjet på og nøjes med at kigge ind gennem den store rude, der vender ind mod shoppingcenteret. Skulle du have lyst til at prøve en tur, kan skiudstyr købes i butikken ved siden af, og når du bliver træt af sne og pingviner, kan du gå på opdagelse i Mall of the Emirates


[mapgen url=”85536″ width=”765px” height=”350px”]

www.skidubai.com

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »