The Palm Jumeirah

The Palm Jumeirah er et af de mest kendte steder i Dubai. En menneskeskabt ø med form som en dadelpalme.
Der er mulighed for at opleve The Palm på nært hold. Og så kan man måske bruge dagen i Aquaventure, det store vandland på Hotel Atlantis.

Man kan komme helt tæt på Palmen ved at tage en taxitur, køre med monorailen eller hvis man har mod på det, kan man gå turen. Der er små vagthuse med bevæbnede vagter ved alle sideveje, der går ud til palmens blade. Her skal man have en tilladelse for at komme ind, men man kan frit færdes på den lige strækning inde fra land og til palmens top.

Bortset fra det sidste stykke hvor vejen går i en tunnel under vandet, her anbefales det på det kraftigste at køre i en taxi, da det er for farligt at gå. Der findes små fortorve det meste af vejen, dog er turen på godt 5 km, så det er en god idé at gå turen om aftenen eller på en tid på året hvor det ikke er for varmt.

The Palm Jumeirah Dubai

The Palm Jumeirah Dubai

Palm Monorail

Fra palmens ‘rod’ på land og til toppen af palmen hvor det fantastiske Hotel Atlantis – The Palm ligger, går der en 5,4 km lang monorail.
Turen tager ca. 10 minutter fra den ene ende til den anden, og prisen på en returbillet er i skrivende stund 25 dirhams = ca. 41 DKK
Togene kører fra 10 formiddag til 22 aften, men desværre er flere af stationerne lukkede pga. mangel på passagerer. Planerne om at fylde kontorer og andre bygninger med mennesker, blev sat på stand by under den finansielle krise.

Palm Monorails hjemmeside for information om togtider mm. www.palm-monorail.com

Følg mig på de sociale medier