Dagliglivet i Ella

Det er ikke fordi jeg er den helt store Youtuber, men engang imellem synes jeg det er meget sjovt, at optage en video til min Youtube kanal.
I 2015 lagde jeg en video op, som jeg kaldte “The quiet village life in Ella Sri Lanka”. En helt simpel video, der portrættere hverdagen i bjerglandsbyen Ella. Det er blevet min mest sete Youtube video med 20.000 visninger. Den har fået flere thumbs up end thumbs down, men der er tydeligvis nogle der synes den er for lang, for kedelig eller noget helt andet. Andre glæder sig over gensynet med down town Ella, og uanset hvad man gør i denne verden, kommer man aldrig til at gøre alle glade.

Frokost på Curd Shop

Videoen optog jeg en eftermiddag, hvor jeg spiste frokost på restaurant Curd Shop i Ella.
Curd Shop beskrives på Lonely Planet som, “a tiny hole-in-the-wall spot near the bus stand”, og det er en meget god beskrivelse. Alligevel er Curd Shop et sted mange kender, hvis de har været i Ella, Sri Lanka.

Jeg havde stillet kameraet på bordet og lod det rulle, imens jeg spiste min rice & curry.
Enkelte lagde mærke til at jeg filmede, men de fleste gjorde ikke.

Hvis du overvejer at tage til Ella, så kan det måske være rart at vide, at der er noget mere run på byen i højsæsonen (dec-feb) end da jeg optog filmen i maj måned. Jeg foretrækker selv at besøge Sri Lanka og Ella uden for turistsæsonen, hvor alt er meget mere roligt og hotellerne noget billigere end i højsæsonen.

Hvis du endu ikke har set videoen, kan du se den øverst på siden.
Det vil også være dejligt, hvis du vil følge min Youtube kanal, den har nemlig ikke så mange følgere endnu. Og husk også at give den en ??