Vil du også i kontakt med Trine Handskemager?

Vil du også i kontakt med Trine?

Send mig en mail

Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du har forslag til samarbejde, presserejser, idéer til forbedring af rejsebloggen eller andet du vil tale med mig om. Måske er der noget jeg ikke selv har tænkt over endnu.

Bemærk venligst

At jeg desværre ikke kan påtage mig at rådgive om individuelle rejser.
Skriv i stedet dine spørgsmål under et relevant blogindlæg, hvor andre også kan få glæde af svaret og benyt også meget gerne én eller begge af følgende Facebookgrupper, som jeg også er administrator for:

Sri Lanka Rejsefællesskab
Til spørgsmål vedr. rejser i Sri Lanka og Maldiverne

Spørg en Rejseblogger
Til spørgsmål vedr. rejser til alle de andre lande ☀

5 + 5 =

Translate »
frimærke fra sri lanka

Få rejsebreve fra udlandet

Kom med på mine rejser og få nyheder, når der er nye indlæg på rejsebloggen

(Udkommer få gange om året)

Tak for din tilmelding!