Interessen for at annoncere i Sri Lanka Rejsefællesskab på Facebook, er steget i takt med at gruppens medlemstal er vokset

Annoncering i Sri Lanka Rejsefællesskab

Interessen for at annoncere i Sri Lanka Rejsefællesskab på Facebook, er steget i takt med at gruppens medlemstal er vokset.
Dette vil vi gerne imødekomme på en måde, hvor den gode gruppeenergi forbliver intakt og medlemmerne ikke oversvømmes af reklameopslag, som af nogle vil kunne opleves som spam.

Begrænset antal annoncører

Der vil derfor kun være åbent for et begrænset antal annoncører ad gangen og kun for reklamer, som er relevante i forhold til gruppens brugere. Det vurderes løbende hvor mange annoncører, der findes passende i forhold til medlemstal og mængden af opslag i gruppen. Da annoncering stadig er nyt for os, må det forventes at priser og vilkår bliver justeret, efterhånden som vi gør os nogle erfaringer og i takt med at medlemstallet i gruppen vokser.
Du kan læse en mere uddybende beskrivelse af Sri Lanka Rejsefællesskab her!


Prisliste

*Alle priser er ex. moms

Eksempel på BASIC annoncering

iglesokker til regnskoven

Eksempel på PRO annoncering

annoncering på miss-world

Kære Trine ….
Så er der gået præcist et år siden jeg startede med at annoncere på Sri Lanka rejsefællesskabsiden og i den forbindelse har jeg lyst til at komme med en tilbagemelding på hvordan det er gået os og hvad min annoncering har betydet for The Deco House.
Kort fortalt har det haft en altafgørende indflydelse på min opstart som hotelejer her i Sri Lanka, at jeg har haft mulighed for at nå ud til så stor en gruppe mennesker – Alle med det til fælles at de har Sri Lanka som deres rejsemål.
Det har på alle måder været en god oplevelse, så jeg ser frem til endnu et år som annoncør.

Tomas Clausen

Hotelejer, The Deco House i Sri Lanka


VILKÅR FOR ANNONCERING

Læs venligst følgende, inden dit første reklameopslag i gruppen

Et reklameopslag skal være relevant
Et reklameopslag skal være relevant for gruppens medlemmer og kan afvises hvis det vurderes ikke at passe ind. Forhør dig før du indgår en aftale, hvis du er i tvivl om din annonce er relevant.

Alle reklameopslag skal markeres med [Sponsoreret]
For at følge gældende dansk lovgivning for bloggervirksomhed og markedsføring, skal reklameopslag hvor annoncøren har en økonomisk interesse i at sælge en vare eller ydelse, være markeret med [Sponsoreret] i begyndelsen af teksten. Dette er for at undgå skjult reklame.

Annoncørens ansvar, pligter og rettigheder
Annoncøren står selv for at slå sit opslag op i gruppen og skal således være medlem for at kunne annoncere. Annoncøren er forpligtet til indenfor en rimelig tid at svare på evt. spørgsmål, der måtte blive stillet til reklameopslaget.
Hvis et reklameopslag er nået langt ned på siden, er det tilladt i et rimeligt omfang at “oppe” indlægget. Dvs. at aktivere indlægget ved at kommentere på det, så det igen kommer højt op på siden. Reklameopslaget må også gerne slettes og erstattes af et nyt tilsvarende med min. 2 ugers mellemrum.
Ønsker annoncøren at beholde et reklameindlæg og samtidig poste et nyt, er der tale om to forskellige annonceringsaftaler. Dette kan være relevant, hvis man eksempelvis har fået mange positive tilbagemeldinger på et indlæg, som stadig kan findes på en søgning i gruppen.
Der henstilles til at annoncører er hensynsfulde i deres annoncering, så reklameindlæg ikke opfattes som spam af gruppens brugere. Administrator forbeholder sig retten til at slette reklameopslag, der ikke overholder retningslinjerne.

Vedr. betalingen
Et reklameopslag må postes i gruppen, når modtagelse af betaling er bekræftet af administrator.
Ved bestilling af et reklameopslag, får du tilsendt en faktura på mail. En annonceringsaftale løber fra den første til den sidste dag i en måned, og består af en aftale på minimum 3 mdr. (Se prisliste)
Når en annonceringsaftale udløber, skal aftalen enten fornyes eller reklameindlægget skal fjernes fra gruppen.
Aftalen er bindende når reklameindlægget er postet første gang i gruppen. Aftalen kan kun brydes i tilfælde af at gruppen imod forventning skulle blive lukket ned. I så fald vil beløb svarende til det resterende antal hele måneder i annonceringsaftalen, blive refunderet til annoncøren.

 

Translate »
frimærke fra sri lanka

Få rejsebreve fra udlandet

Kom med på mine rejser og få nyheder, når der er nye indlæg på rejsebloggen

(Udkommer få gange om året)

Tak for din tilmelding!