Author and travel blogger at miss-world.dk Trine Handskemager

Bag om rejsebloggen Miss-World

Mit navn er Trine Handskemager, jeg er rejseblogger og det er mig der står bag bloggen Miss-World.
Det er mig der har taget billederne, skrevet teksterne og det er også mig der laver det tekniske mht. design og udvikling af websitet.

Jeg kendte ikke ordet rejseblogger, men sådan startede det..

Miss-World blev undfanget i august 2012, da jeg researchede til min yngste datter, Juliane Marie’s og min første rejse til Dubai og Abu Dhabi. Den gang kendte jeg ikke ordet rejseblogger og der var ikke mange rejseblogs på nettet i det hele taget. Min idé til bloggen opstod af at den information jeg kunne finde om Dubai var på engelsk og jeg søgte efter noget på dansk.

Walking on the tracks in Ella Sri Lanka

Min ynglingsby i Sri Lanka er Ella, her føler jeg mig hjemme

Dubai og Sri Lanka var nye rejsemål, så jeg ville hjælpe andre der skulle afsted

Dubai var et relativt nyt rejsemål for danskere, så for at hjælpe andre danskere der skulle rejse til Dubai og Abu Dhabi, havde jeg lyst til at skrive lidt om byens seværdigheder på dansk og dele billeder fra vores rejse.

Et halvt år forinden havde jeg været på min første rejse til Sri Lanka, hvilket også var et nyt rejsemål, så det blev starten på det hele og bare én ud af mange rejser til Sri Lanka, som siden er blevet den destination jeg har skrevet mest om.

Rejseblogger at Miss-World.dk

Trine Handskemager fotograferet på Santorini i Grækenland

Trine Handskemager - Scuba diving in Bali

Blop, blop.. Nogle fik mig overtalt til at prøve scuba diving på Bali. Mit rette element er jord, så det var udenfor min komfortzone, men sjovt at prøve..

 

Translate »