Rejseblogger

Bag om rejsebloggen

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt!”
Citat Pippi Langstrømpe

Mød rejseblogger Trine Handskemager

Mit navn er Trine Handskemager, jeg er rejseblogger og står bag rejsebloggen Miss-World.
Det er mig der tager billeder til bloggen og skriver teksterne. Det er også mig der står for webdesign, SEO og alt det tekniske, der får en hjemmeside til at fungere. Nå ja.. Gæt hvem der er ansvarlig for social media afdelingen? Rigtigt gættet, det er også mig.

Egentlig er jeg uddannet skrædder, så jeg har ikke lært at skrive tekster, fotografere eller sætte kommaer. Men livet er kort, så nogle gange skal man bare springe ud i det og gøre det man har lyst til. Måske bringer det noget godt med sig.

blogger trine handskemager

Drevet af en evig udlængsel

Jeg kendte ikke ordet rejseblogger, men sådan startede det..

Miss-World blev undfanget i august 2012, da jeg researchede til min yngste datter, Juliane Marie’s og min første rejse til Dubai & Abu Dhabi. Den gang kendte jeg ikke ordet rejseblogger og der var ikke mange rejseblogs. I hvert fald ikke nogle jeg havde hørt om.

trine handskemager sri lanka

Min ynglingsby i Sri Lanka er Ella, her føler jeg mig hjemme

Dubai og Sri Lanka var nye rejsemål

Jeg glædede mig til at opleve Dubai og ville forberede mig grundigt. Så jeg tyggede mig igennem et hav af engelske websites.
Dubai var stadig et nyt rejsemål for danskere i 2012. Så jeg formodede, at mange ville have glæde af at kunne læse om Dubai på dansk. Efter at have taget de første noter om seværdigheder i Dubai, smækkede jeg en lille Dubai-hjemmeside op i Drupal Gardens, der blev forløberen til Miss-World.

Et halvt år forinden havde jeg været i Sri Lanka første gang. Da jeg kom hjem, oplevede jeg det, man kalder det omvendte kulturchok. Sri Lanka havde været så eksotisk og intenst, at jeg var blevet blæst bagover og havde svært ved at falde til i min danske hverdag. Det er siden blevet til mange rejser og den destination jeg har skrevet mest om.

trine handskemager grækenland

Fotograferet på Santorini i Grækenland

Omkring 40 lande, fordelt på 5 kontinenter

Men jeg har også været andre steder. I 1994-95 rejste jeg jorden rundt med mine børn. Forinden havde jeg boet og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. En årrække mens pigerne var små, havde jeg hverken lyst eller penge til at rejse, men så kom det tilbage med fuld styrke da de blev større. Sidst jeg talte, kom jeg frem til, at jeg har sat fødderne i ca. 40 lande, fordelt på 5 kontinenter. (Du kan se alle landene nederst på siden destinationer)

Andre kulturer fascinerer mig og jeg er drevet af en evig udlængsel efter at opleve og fotografere smukke steder i verden.
Jeg elsker natur, strande og at komme helt tæt på vilde dyr i deres naturlige omgivelser. Og så får jeg et kick af, at komme ud af den Vestlige komfortzone.

Der er stadig mange lande jeg drømmer om at besøge. Øverst på listen er Madagaskar, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Bora, Bora, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

Blop, blop.. Nogle fik mig overtalt til at prøve scuba diving på Bali. Mit rette element er jord, så det var udenfor min komfortzone, men sjovt at prøve..

scuba diving på Bali
Translate »
frimærke fra sri lanka

Få rejsebreve fra udlandet

Kom med på mine rejser og få nyheder, når der er nye indlæg på rejsebloggen

(Udkommer få gange om året)

Tak for din tilmelding!