Sådan søger du visum til Bali, Indonesien

Visum til Bali Indonesien

Sådan søger du visum til Bali og resten af Indonesien
+ vigtigt information vedr. ankomst og afrejse

Der er visumpligt for at komme ind i Indonesien, herunder Bali. Visum til Bali kan søges i Denpasar lufthavn ved ankomst og betales kontant i US dollars.

Når du søger visum til Bali får du automatisk visum til hele Indonesien. Dette giver dig mulighed for at rejse rundt mellem øerne, og f.eks. at tage en tur til Lombok og Gili Øerne, som kun ligger 1 1/2 times sejlads fra Padang Bai på det østlige Bali.

Obs! Se venligst også opdatering på visum til Bali, nederst i dette indlæg*

Tjek dit pas inden rejsen

Før du rejser til Bali skal du være sikker på at dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder efter din hjemkomst, og der skal være to blanke sider i træk i passet. Rejser du med børn, skal de have deres eget pas.
Myndighederne på Bali er meget strikse mht. disse regler, og det er dem, der kan afgøre om du opfylder kravene til indrejse.
Det er udelukkende dit eget ansvar at have tingene i orden. Så undersøg dette i god tid, der kan være ventetid på fornyelse af pas.

Hæv 35 US dollars i Danmark inden rejsen

Derudover skal du have 35 US dollars klar i kontanter (ca. 220 DKK) til betaling af dit indrejsevisum. (Opdateret 28. dec 2014)
Pengene skal du have med fra Danmark i din håndbaggage. Du får ikke din kuffert inden visumskranken, og der er ingen ATM før du er kommet helt igennem baggageudlevering og alle sikkerhedsforanstaltninger i lufthavnen.

bali arrival card

Arrival & departure card, Indonesia

I flyet på vej mod Denpasar

Husk at tage en kuglepen med i din håndbaggage, den skal du bruge til at udfylde de indrejsepapirer som du vil få udleveret i flyet på vej mod Denpasar.
Det du får udleveret er et ‘arrival card’ og et ‘departure card’. Begge dele skal udfyldes, og ‘arrival card’ afleveres ved paskontrollen på vej ind i landet. Den anden del, ‘departure card’, skal du gemme i dit pas og aflevere ved udrejse af landet.
Husk iøvrigt også at gemme dit boardingkort fra flyet til Bali sammen med passet. Du får også brug for det ved ankomsten.

Visum til Bali søges ved ankomsten til Denpasar lufthavn

Ved ankomsten til Bali følger du blot menneskemængden til køen ‘Visa on arrival’. Du kan slet ikke undgå at se den. Ved skranken skal du vise dit pas, dit boardingkort, og en gyldig returbillet. Herefter betaler du de 35 US Dollars for dit indrejsevisum, som nu vil være gyldigt i de næste 30 dage.
Du får udleveret to ‘visa on arrival’ kort. Det ene afleverer du med det samme i paskontrollen, det andet gemmer du i dit pas og fremviser ved hjemrejsen.
Det plejer som regel at gå nemt, hvis du har forberedt dig som beskrevet ovenfor.

Vigtig information vedr. hjemrejsen

Ved hjemrejsen skal du altså ud over de sædvanlige, pas og flybilletter, have den resterende del af dit visum klar, samt dit ‘departure card’.
Derudover betaler man et udrejsegebyr på 200.000 rupiah (ca. 103 DKK) pr. person, dette gebyr betales kontant og kun kontant, så sørg for at gemme dette beløb eller hæv det i en ATM i lufthavnen inden du tjekker din bagage ind.
Har du en mellemlanding i Jakarta, skal du yderligere betale et beløb på 40.000 rupiah (ca. 20 DKK) for at flyve indenrigs.

Obs! Se venligst også Opdatering på afrejseskat fra Bali, nederst i dette indlæg*

Rigtig god rejse! 🙂

Læs også Den Indonesiske Ambassade

Opdatering på visum til Bali *

Danske statsborgere (og en lang række andre nationaliteter) skal ikke længere betale for et indrejsevisum til Indonesien. (Opdateret 20. jan 2016)

For at opnå visumfrihed til Bali og resten af Indonesien, skal følgende regler være opfyldt:

1. Ophold i landet på max. 30 dage.
2. Ankomst til landet via én af følgende lufthavne:
Ngurah Rai International Airport på Bali, Soekarno Hatta International Airport i Jakarta, Kualanamu International Airport i Medan, Hang Nadim International Airport på Batam eller Juanda International Airport i Surabaya
3. Eller hvis du kommer ad vandvejen skal du ankomme via en af disse havne:
Sri Bintan Pura ferry terminal i Tanjung Pinang, Tanjung Uban Harbor på Bintan, Sekupang Harbor på Batam eller Batam Center Harbor også på Batam.

Hvis du rejser ind eller ud fra en havn eller lufthavn der ikke fremgår af listen ovenfor, er der visumpligt, og visum skal købes ved ankomsten som beskrevet tidligere i indlægget.
Rejsende uden indrejsevisum kan blive nægtet udrejse fra en visumkrævende havn eller lufthavn (der ikke fremgår af den ovennævnte liste).

Alle indrejsende skal gennem immigrationen og de gængse indrejsekontroller ved ankomst.

Læs også om det vidunderlige hotel Viceroy Bali – 5 Stjernet luksus i Ubud

Opdatering på afrejseskat fra Bali *

Som noget relativt nyt, skal der ikke længere betales afrejseskat fra Bali. (Opdateret 20. jan 2016)
Flybilletternes pris inkluderer nu afrejseskat fra Bali, og myndighederne vil ikke længere opkræve afrejseskat når du forlader Bali.

Fraskrivelse af ansvar

Der gøres venligst opmærksom på at brug af informationer fundet på Miss-World.dk er på eget ansvar. Da visumreglerne for et land kan ændre sig med kort varsel, kan Miss-World.dk ikke på nogen måde drages til ansvar for om informationerne på hjemmesiden er korrekte og fyldestgørende.
Vi bestræber os dog på at holde hjemmesiden og informationer om visumregler opdateret.
Har du kendskab til at en eller flere informationer er ændret, er vi taknemmelige for en kommentar om dette nedenunder den relevante artikel.
For konkrete spørgsmål vedr. indrejseregler henvises til Den Indonesiske ambassade i Hellerup.

[Indlægget indeholder IKKE affiliate links]

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

13 comments on “Sådan søger du visum til Bali, Indonesien

 1. Cecilie

  Hej Trine,

  Det er jo en super beskrivelse/blog. Det hele er beskrevet meget forståeligt og dine anvisninger er nemme, at følge. Nu kan jeg jo også godt se, at det er et stykke tid siden, at du har skrevet dette, og jeg er faktisk lidt i tvivl om, om bloggen stadig er aktiv. I så fald trænger den til en opdatering. 🙂 Jeg rejser til Bali fra Malaysia, her midt i November, og jeg blev en smule forvirret, da jeg søgte information på google om, hvorvidt VISA er påkrævet for at komme ind i Bali. Din blog, sammen med udenrigsministeriets hjemmeside, er nemlig i blandt toppen, når man søger på dette. Det var så dér jeg blev forvirret, fordi du siger én ting og UM noget andet. Da jeg studerede din blog/indslag nærmere, fandt jeg dog ud af, at dette er et noget ældre indslag. Lang historie kort, min pointe er, at jeg er vild med din blog! Men hvis jeg skal kunne anvende dine informationer, er de jo også nødt til, at være up to date. Med venlig hilsen Cecilie

  1. Trine Handskemager

   Kære Cecilie, Tak for din kommentar til bloggen.
   Du har ret i at jeg må se at få opdateret indrejsereglerne til Bali, hvis de har ændret sig siden jeg opdaterede indlægget sidste år. Det er efterhånden er et par år siden jeg har været på Bali, så jeg har ikke været opmærksom på ændringerne.
   Men tak for påmindelsen og de pæne ord om min blog.
   Ønsker dig en rigtig god rejse til Bali 🌴
   Kh Trine

 2. Rikke Engsig

  Jeg har læst, at man skal have en gyldig returbillet ved indrejsen. Skal dette være til ens hjemland eller må det være til et andet land?

  1. Miss-World

   Kære Rikke,
   Tak for dit spørgsmål. Din returbillet skal bare gå til et land uden for Indonesien.

   God rejse 🙂

 3. Dorte Jonassen

  Hvis ens pas IKKE har 6 mdr tilbage og du sidder i Brisbane og gerne vil forny passet, hvor henvender man sig så?haster!!!!

  1. Miss-World

   Kære Dorte,
   Af en eller anden grund var din besked havnet i spammappen, så har desværre først set den nu. Håber at du har fundet en løsning i mellemtiden. Du er velkommen til at dele den her, så andre evt. kan få glæde af at læse hvad du gjorde.

 4. Ditte

  Hvis jeg har visum til Cambodia, skal jeg så også søge om en nyt til Bali? Er det noget du ved?

 5. Gitte Petersen

  Vi skal rejse rejse d 27/2 Kan man ikke udfylde den på nettet og så tagen den med Så er man fri for at sidde i lufthavnen og udfylde den

  1. Miss-World

   Kære Gitte,
   Mig bekendt er den eneste mulighed at ansøge om visum i lufthavnen ved ankomsten.
   Kun hvis du skal ansøge om et visum til 60 dage, kan du gøre det på den Indonesiske ambassade i Hellerup.

   1. Dorte Jonassen

    Hjælp!! Har veninde der nu sidder i Brisbane og ikke kan få lov at rejse til Bali hvor resten af familien er taget hen pga at der ikke er 6 mdr gyldighed på passet, hvad gør de?? Haster

 6. Miss-World

  Kære Wivi,
  Tusinde tak for den vigtige information. Jeg opdaterer artiklen med det samme.
  Du må meget gerne vende tilbage og lægge en kommentar mere hvis der er ændringer i udrejsegebyret når du skal forlade Indonesien.

 7. Wivi Juul Jensen

  27.12.2014
  Lige ankommet til Jakarta i Indonesien, skal vi gøre opmærksomme på at beløbet for at rejse ind i landet er steget – nu koster det US $ 35. Til alt held havde vi også nogle € – 30 som kunne bruges som betalingsmiddel.

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »