Corniche Beach, stranden i Abu Dhabi

Abu Dhabi Beach - Corniche Beach

Et af de dejligste steder i Abu Dhabi er The Corniche Beach

Der er nogle lækre badestrande i Abu Dhabi, med varmt og rent badevand. En af strandene, er den flere kilometer lange Corniche Beach, som ligger på den nordvestlige kyst langs Corniche Road og støder op til Emirates Palace (hvor 1.3 km strand iøvrigt forsætter på hotellets private grund).

Læs også om det fantastiske Emirates Palace Hotel, Abu Dhabi

Udover de private strande som tilhører hotellerne, er The Corniche Beach delt op i tre forskellige sektioner.

  • En offentlig strand med gratis entré og adgang for alle.
  • En strand for kvinder og børn. Enlige mænd er ikke velkomne, men kommer de sammen med deres familier er det ok.
    Her betaler man entré og man kan leje liggestole og parasoller.
  • En privat strand for alle, hvor man som på familiestranden betaler entré og kan leje liggestole og parasoller.

Rejser man som enlig kvinde eller i en gruppe af kvinder, kan det give god mening at betale for at komme ind på familiestranden.
En stor del af mændene i Abu Dhabi er kommet alene hertil fra lande i nærheden, og de kan være påtrængene og ikke altid diskrete.

Vær også opmærksom på at der kan være jellyfish (en slags brandmænd) i vandet. Spørg dem der sælger billetter til stranden om der er mange.
Det er en smertefuld oplevelse at blive brændt af en jellyfish, men ikke livstruende. At hælde eddike over det ramte område er den bedste førstehjælp.

God stil på Abu Dhabi strand

Du må gerne bade i bikini på stranden i Abu Dhabi, men bad ikke topløs. Her gælder det, som alle andre steder i Emiraterne, at kulturen i Abu Dhabi er meget anderledes end i Danmark, og man klæder sig anstændigt på inden man går op og sætter sig på en af de mange lækre strandcaféer.

De arabiske kvinder har masser af sort tøj på når de er på stranden, og de bader enten slet ikke eller beholder deres abayas (sort muslimsk klædedragt) på når de går i vandet.

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »