Miss-World har testet: Ørkensafari i Dubai

En af de mere vilde ting du kan opleve i Dubai er ørkensafari med ‘dune bashing’, som det kaldes på engelsk når man i et hæsblæsende tempo køres ræs i ørkensandet med en firhjulstrækker.

Der er mange forskellige udbydere af denne form for underholdning, og man skal ikke ret langt uden for byen før det kan lade sig gøre, ca. en times kørsel. I hotellernes receptioner kan man finde små farverige brochurer fra de forskellige firmaer. Og det er nemt at booke igennem receptionen, og koster i omegnen af 500 kr pr. person.

Mavedans og ildshow

Chaufføren henter Jer på hotellet på et aftalt tidspunkt, og oplevelsen kombineres ofte med hennatatovering, en tur på kamelryg og BBQ med aftenunderholdning i en beduinlejr efter mørkets frembrud.
Underholdningen kan bestå af mavedans og jonglering med ild. Og man kan vælge mellem at overnatte i et beduintelt i ørkenen eller blive kørt hjem til hotellet samme aften.

Husk en varm trøje til når solen går ned.

På trods af beduinlejeren manglende autensitet, og følelsen af at være havnet i en turistfælde, er det faktisk en ret sjov oplevelse.
Miss-World giver ørkensafari i Dubai ★★★★