Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabi

Sheikh Zayed Mosque Abu Dhabi

Hvis du kommer til Abu Dhabi er det et must at sætte tid af til at besøge den storslåede Sheikh Zayed Moské, en af verdens største moskeer med plads til 40.000 mennesker. Her findes verdens største håndknyttede tæppe, og nogle af verdens største lysekroner, med en diameter på 10 m, en højde på 15 m, og en vægt på op til tolv tons. Alt hvad der ligner guld er guld..
Moskeen er dagligt åbent for besøgende, undtagen fredag morgen hvor der er fredagsbøn, og moskeen er lukket for besøgende.

Det er gratis at besøge Sheikh Zayed Grand Mosque. Flere gange om dagen er der guidede ture.
Ved indgangen kan man låne eller købe en autentisk sort niqab, så man er anstændigt påklædt til besøget. Ben, skuldre og arme bør være dækket før man går ind.

Åbningstider i Sheikh Zayed Grand Mosque

Lørdag til torsdag 09:00 til 22:00
Fredag 16:30 til 22:00

Der er gratis guidede ture af en times varighed søn – tors kl.10, 11 og 17.
Fredag ​​kl. 17 og 19
Lørdag kl. 10, 11, 14, 17 og 19.

Moskeen er lige imponerende i dagslys, som oplyst af projektører om aftenen.

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »