Opdateret 28. Januar 2018

Visum til Sri Lanka

Udførlig guide til hvordan man søger turist visum til Sri Lanka online

Alle danske statsborgere skal have et indrejse visum til Sri Lanka.
Visum kan ansøges i lufthavnen ved ankomsten og betales kontant i US dollars eller hvis man vil spare sig selv for køen i lufthavnen, kan man i forvejen ansøge og betale online.

Vigtigt

Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 mdr. efter din indrejsedato.
Du skal have en gyldig returbillet.
Et ETA visum er gyldigt i op til 30 dage fra indrejsedatoen, men kan forlænges i op til 6 måneder.

Pris

Gebyret online er 35 USD pr. person (ca. 245 DKK), som betales med kreditkort (Visa kort, MasterCard eller American Express).
For børn under 12 år er det gratis.

Ekspeditionstid

Ekspeditionstiden er normalt ganske kort, maximalt på 24 timer, hvorefter visumet kan printes ud og medbringes på rejsen sammmen med passet. (Tjek evt. dit spamfilter, hvis mailen ikke kommer som forventet)

Sådan søger du om et turistvisum til Sri Lanka online

Husk at have pas og kreditkort klar
Klik på linket www.eta.gov.lk (Åbner i en ny side)
Vælg ‘Sprog(Vi har valgt engelsk)
Klik på ‘Apply‘ midt på siden øverst.
Du bliver nu bedt om at acceptere betingelserne. For at gå videre skal du læse dem og markere ‘I agree
Vælg herefter ‘Tourist ETA‘ – ‘Apply for an Individual
Udfyld alle felter markeret med en * (Al information bør være det samme som i passet)

Intended arrival date‘ skriver du din indrejsedato i Sri Lanka
Purpose of Visit‘ vælger du ‘Sightseeing or Holidaying
Port of Departure‘ kan du skrive navnet på den lufthavn, hvor du mellemlander på vejen til Sri Lanka
Airline/Vessel‘ kan du evt. skrive navnet på flyselskabet
Flight/Vessel Number‘ kan du evt. skrive flynummeret, som fremgår af din billet
Contact detals‘ Skriver du din adresse i Danmark
Address in Sri Lanka‘ skriver du navnet på dit ankomsthotel
E-mail-adresse, telefonnummer og mobilnummer skal være din egne informationer (ikke hotellets)

 

Til de 3 sidste spørgsmål

under ‘Declaration‘ svarer du ‘No‘ til alle tre
Do you have valid resident VISA?
Are you currently in Sri Lanka and possess an ETA?
Do you have multiple entry VISA?
Klik til sidst du på knappen ‘Confirm

Nu kan du gennemgå og sikre at alle informationer er indtastet korrekt
Vælg betalingskort og gennemfør betalingen

Du modtager derefter en bekræftelse på din bestilling på visum til Sri Lanka, på den mailadresse du har opgivet, og derefter kommer en mail med en godkendelse af din indrejse i landet. Udskriv din bekræftelse og medbring denne på rejsen.

Gyldighed

Visum til Sri Lanka vil være gældende til ophold i op til 30 dage, men kan ved behov forlænges med yderligere 30 dage i Colombo, Department of Immigration and Emigration. Læs evt. vejledning her

 

Læs også hvordan du lettest kommer rundt i Sri Lanka Privatchauffør i Sri Lanka

 

 

GemGem

GemGem

GemGem