Marokko

Marokko og kameler hænger uløseligt sammen

Den gamle kameldriver og hans kameler, mødte jeg på stranden i Essaouira. Manden var så kær, og vi blev hurtigt gode venner, selv om vi ikke havde noget fælles sprog at kommunikere på. Jeg fik lov at tage nogle billeder af ham og dyrene, og som tak ville jeg give ham nogle penge. Da jeg ikke havde småpenge, endte det med at jeg diskret gav ham en seddel, svarerende til næsten 100 danske kroner.
Jeg tror hans dag var reddet, for han så meget fornøjet ud.

Da jeg var ved at gå væk, kom to irriterende typer over og begyndte at chikanere kameldriveren og skubbe til ham. To unge fyrer, som i noget tid havde kredset om os på stranden og råbt ting til ham, som jeg ikke forstod.
Det var tydeligt, at nu ville de have fingre i de penge jeg netop havde givet ham. Jeg gik tilbage for at blande mig og heldigvis opgav tyvene hurtigt deres forehavende.
Kameldriveren hoppede op på en kamel og sammen med en lille karavane med fire kameler, eskorterede han mig hele vejen tilbage til min gruppe.
Det blev et øjeblik som jeg altid vil huske fra Marokko 🐪🐪🐪🐪
Billedet endte iøvrigt senere i Jyllandsposten Rejser.
Det kan du læse om her: Miss-World har været i avisen

Hyatt Place Taghazout Bay, Marokko

[Sponseret] Jeg er vild med at kunne se langt og var jublende glad da jeg ankom til hotellet, Hyatt Place Taghazout Bay, hvor jeg fik et skønt værelse med udsigt til Atlanterhavet

Tour guide i Marokko

[Sponseret] På min rejse til Marokko sidste efterår, havde jeg fornøjelsen af at møde Mohamed Chaaouane. Mohamed var vores rejseleder på bloggerturen til Marrakech og Essaouira.

Drik myntete i magiske Marrakech (Billeder)

[Sponseret] Marrakech er magisk. Overalt bydes der på mynte-te i kandevis og eventyrlige oplevelser for alle sanser. Byen er hjemsted for imponerende paladser med smukke palmehaver, æstetiske restauranter med lækker marokkansk ..

14 Instagrambilleder fra Marokko

[Sponseret] Marokko er det mest vestligste af de nordafrikanske lande og så er det et land med sin helt egen æstetik.
De klare farver og de mange mosaikker, gør det ofte let at genkende billeder fra Marokko.

Morgentur i Essaouira havn, Marokko (Billeder)

[Sponseret] Når jeg er ude at rejse kan jeg godt lide at stå tidligt op. Der er noget særligt ved at se en by eller naturen vågne og lyset egner sig godt til at fotografere. Normalt er disse morgener stille, men i Essaouira var det anderledes

Essaouira medina, Marokko (Billeder)

[Sponseret] Der er ikke meget der føles mere Marokkansk end medinaen, den gamle bydel i en Marokkansk by.
Her er et herligt virvar af liv og fremmede dufte, og intuitivt holder man håndtasken ekstra tæt til kroppen for at undgå eventuelle lommetyves opmærksomhed.

Marokko på 4 dage 🐫🐫🐫🐫

[Sponseret] Tag et par dage fri fra arbejdet og invitér manden / konen eller kæresten på en romantisk miniferie til Marrakech.
Marokko er det perfekte land at besøge, hvis du kun har nogle få dage og et begrænset budget til rådighed.

Danmarks Ambassade i Marokko

[Sponseret] I Marokko er Danmark repræsenteret med en ambassade og tre konsulater.
Her finder du adresser på både ambassade og konsulater i Marokko.

Skriv en hilsen .. ✍🏻

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares
Share This