[Indlægget er sponseret af Hotel Almoggar Garden Beach & Marokko Eksperten]

Hotel Almoggar Garden Beach, strandhotel i Agadir

Da jeg var i Marokko i februar, boede jeg et par dage på Almoggar Garden Beach Hotel i Agadir. Almoggar er et stort strandhotel, med en meget central beliggenhed lige ved Agadirs strand. Fra hotellets have, kan man gå direkte ud på den hyggelige strandpromenade. Hvor der er masser af gode spisesteder, caféer og små butikker. Agadirs eksklusive marina ligger også i kort gåafstand fra Almoggar.

God plads til børnefamilier

I haven er der to store swimmingpools og en lille børnepool. Der er masser af plads til at børnefamilier kan udfolde sig. Hotellet har egen restaurant, men jeg vil dog anbefale, at man prøver nogle af de mange restauranter og caféer, der ligger i nærområdet. Hotel Almoggar Garden Beach er et basic hotel med 3 stjerner. Værelserne er simple, men en overnatning her koster også kun omkring 300 kr. inkl. morgenmad. For de penge er det først og fremmest central beliggenhed du får.

Book Almoggar

Hotel Almoggar Garden Beach kan bookes gennem Marokko Eksperten [Reklamelink], som arrangerede min rejse. Priser fra Kr 2.802,- Inkl. fly t/r, 7 overnatninger, måltider samt transfer. Eller via Booking.com [Reklamelink] hvis du selv planlægger rejsen til Marokko.

Galleri

Klik på billederne for at se i fuld størrelse

Det søde personale stiller med glæde op til fotografering

Billeder fra mit værelse