[Sponseret af Moroccan National Tourist Office]

Tour guide i Marokko, Mohamed Chaaouane

På min rejse til Marokko sidste efterår, havde jeg fornøjelsen af at møde Mohamed Chaaouane.
Mohamed var vores rejseleder på bloggerturen til Marrakech og Essaouira. Sammen med chaufføren Assisi, der kørte minibussen, havde Mohamed fået til ansvar at holde styr på 10 livlige danske bloggere. Det jeg synes han klarede rigtig godt. Så skal du bruge en dygtig tour guide i Marokko, får han mine varmeste anbefalinger.

Født og opvokset i Marrakech

Mohamed er gift og har voksne børn. Det meste af sit liv har han arbejdet som tour guide i Marokko. Primært for skandinaviske gæster. Han er født er opvokset i Marrakech og har leget i medinaens smalle gader som barn. Så han kender hver en kringel krog af byen.
Mohamed er uddannet guide og kan fortælle en masse om sit land, på et meget fint engelsk.

Essaouira Medina Anna and Mohammed

Anna og en meget galant Mohamed Chaaouane

De bedste anbefalinger

Jeg tror at jeg kan tale på vegne af hele gruppen af bloggere, hvis jeg siger at vi følte os trygge med Mohamed som guide. Han er sympatisk, ansvarsbevidst, punktlig og passede godt på alle i gruppen.

Kontaktoplysninger til tour guide Mohamed Chaaouane

Telefon: +212634580210
Facebook: Mohamed Chaaouane

Har du også rejst i Marokko med Mohamed Chaaouane som guide?
Så er du velkommen til at skrive en kommentar under indlægget. (Det er du selvfølgelig også alligevel ☺️)

Our guide in Morocco

Vores virkelig skønne guide, Mohamed Chaaouane, prøver at holde sammen på flokken af bloggere 

Bahia Palace Garden

Bahia Palace

Tour guide Mohamed Chaaouane, undertegnede og chaufføren Assisi

Tour guide Mohamed Chaaouane, undertegnede og chaufføren Assisi

Visit Morocco

[Moroccan National Tourist Office har sponseret min rejse til Marokko mhp. at øge turismen i Marokko. For en god ordens skyld vil jeg understrege, at The Moroccan National Tourist Office IKKE har haft indflydelse på, hvad jeg deler med mine læsere på Miss-World.dk]

Følg mig på de sociale medier