Dubai Fountain, Verdens største dansende springvand

Dubai Fountain, the worlds largest choreographed fountain system. Burj Khalifa Lake Dubai.

The Dubai Fountain

I downtown Dubai, lige ved siden af Burj Khalifa og Dubai Mall, kan man opleve verdens største springvand, The Dubai Fountain
Springvandet i Burj Khalifa Lake, skyder vandstråler der bliver op til 150 meter høje, svarende til en 50-etagers bygning.
Fontænen er 275 meter lang og har fem kredse i forskellige størrelser og to centrale buer.

The Dubai Fountain springer dagligt, akkompagneret af klassisk, arabisk eller international musik bl.a. det arabiske nummer Shik Shak Shok, og con te partiro (Time to Say Goodbye) af den verdenskendte italienske tenor Andrea Bocelli.

Dubai Fountain er designet af California-baserede WET, skaberne af Fountains of Bellagio i Las Vegas.
Over 6.600 WET Superlights, verdens mest avancerede glødepærer, er brugt til det store springvand. Og 25 farvede projektorer skaber et visuel spektrum af over 1.000 abstrakte attraktioner. Lysstrålen der skinner opad fra springvandet kan ses mere end 32 km væk, og vil være synlig fra rummet. Dette gør det til det klareste sted i Mellemøsten, og muligvis i hele verden.

Se videoen om Dubai Fountain

Dubai Fountain tidsplan

Eftermiddagsshows undtagen fredag​​: kl. 13:00 & 13:30
Eftermiddagsshows fredag: kl. 13:30 & 14:00
Aftenshows: Hver halve time mellem kl. 18:00 og 23:00

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

One comment on “Dubai Fountain, Verdens største dansende springvand

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »