Billeder fra Sanur, Bali

Sun chairs at the peaceful Sanur Beach Bali

Sanur ligger på Balis sydøstlige kyst og har en 5 km lang sandstrand. I modsætning til hektiske Kuta, er Sanur en fredelig by, velegnet for familier og for dem der godt kan lide et mere roligt tempo.
Store dele af stranden i Sanur er privatejet eller ejet af de meget store hoteller som Fairmont Sanur Beach Bali (det tidligere Regent Bali) og Bali Hyatt, derfor er mange af hotellerne i Sanur placeret langs hovedgaden Jalan Danau Tamblingan, hvor der også ligger masser af butikker og restauranter.

Vil man bo i den del af Jalan Danau Tamblingan hvor der er mest at se på, skal man vælge et hotel i den nordlige del af gaden.
Sanur ligger ca. en halv times kørsel, afhængig af trafikken, fra den internationale lufthavn Ngurah Rai, også kendt som Denpasar International Airport, og ca. 45 minutters kørsel fra kunstnerbyen Ubud.

Billeder fra Sanur, Bali

[Indlægget indeholder affiliate links]

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »