Sanur er en rigtig ferieby

Bali er australiernes Mallorca og Sanur er ingen undtagelse. Overalt møder man gæster fra ‘down under’, men generelt er der bare mange turister. Med de mange turister er der selvfølgelig også rigtig mange hoteller i Sanur.

Sanu er en rigtig ferieby. Langs stranden er der en lang strandpromenade med masser af små spisesteder. Strandpromenaden ligger parallelt med den lange hovedgade, Jalan Danau Tamblingan, som byder på restauranter, caféer og små butikker for turisterne.
De store hoteller blokerer mange steder for, at man kan gå direkte fra hovedgaden og til stranden. Derfor er det en fordel hvis hotellet tilbyder transport til stranden, da man ellers kan bruge en halv time på at gå en strækning, som på kortet ikke ser ud af noget.

Hoteller i Sanur med de bedste anbefalinger

Valg af hotel er en smagssag, men der er alligevel en række hoteller, som får særlig gode anbefalinger.
Her er tre de beste hoteller i Sanur, plus et par stykker jeg selv har boet på.

Det bedste hotel i Sanur

Den suveræne vinder af bedste hoteller i Sanur er australsk ejede Pondok Ayu Hotel [Reklamelink], som ikke alene er kåret som Sanurs bedste hotel, men også det næstbedste hotel i hele Asien.
Pondok Ayu har modtaget TripAdvisors Travellers Choice pris år efter år.
Hotellet har kun 5 værelser, 4 King rooms og 1 Suite. Værelsespriser fra 474 kr. for to overnatninger.

Det næstbedste hotel i Sanur

På andenpladsen ligger Kayumanis Sanur Private Villa and Spa (Tidligere The Gangsa Private Villa) [Reklamelink], med priser fra omkring 1.200 kr. for en one-bedroom villa.
Prisen indeholder: Morgenmad, eftermiddags the, hjemmebagte kager, en kurv med frisk frugt, brug af mini baren, samt transport til stranden eller andre steder i Sanur. Og ikke mindst 24 timers butler service og 15 minutters daglig massage af hoved, skuldre eller fødder.

Det trejdebedste hotel i Sanur

Det trejdebedste hotel i Sanur er det smukke og luksuriøse Fairmont Sanur Beach Bali (Tidligere Regent Bali) [Reklamelink]. Fairmont Sanur Beach Bali ligger lige ned til stranden. Med priser der starter 1.600 kr. for en Deluxe-suite med udsigt over den tropiske have.
Dette 5 stjernede luksus resort, får de bedste anbefalinger for deres mad og en service i verdensklasse, bl.a. med personlig butler service.

Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar Sanur Bali

Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar Sanur Bali

Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar åbnede i 2014

Et upcomming hotel i Sanur er det schweizisk ejede Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar [Reklamelink], der åbnede i maj 2014.
Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar ligger centralt på hovedgaden, Jalan Danau Tamblingan.
Det er bygget op omkring et stort flot pool område, med en poolbar og liggestole, der står i vandet.
Hotellet tilbyder gratis transport til strandområdet, som deles med gæsterne fra Grand Hyatt Bali [Reklamelink].
Jeg har selv boet 7 dage på Swiss-Belresort Watu Jimbar og er ret vild med det.
Det har jeg skrevet om her: Miss-World har testet Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar Sanur Bali

Bumi Ayu Bungalow Sanur Bali

Bumi Ayu Bungalow Sanur Bali

Autentisk balinesisk stil i Bumi Ayu Bungalow

Er du mere til den autentiske balinesiske stil, er det stemningsfyldte Bumi Ayu Bungalow Sanur [Reklamelink] et godt bud.
I en frodig tropisk have, tæt på Jalan Danau Tamblingan og alligevel stille, tilbagetrukket fra vejen, ligger en række hyggelige bungalows. Hotellet er bygget i typisk balinesisk stil. Her er en stor pool, en rigtig god atmosfære og gæster der vender tilbage år efter år.
Priser for et 2 personers superior værelse starter på 300 kr. med morgenmad inkluderet.
Jeg har selv haft to overnatninger på Bumi Ayu Bungalow og synes det er godt til prisen.

Følg mig på de sociale medier