Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar Sanur, Bali

Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar Sanur Bali - Pool view

Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar Sanur, Bali

Hotellet er bygget op omkring et flot pool område, med pool bar, liggestole og borde, der altsammen meget eksotisk står ude i vandet.
Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar er et sprit-nyt hotel i Sanur på Bali. Det er schweizisk ejet, vestligt indrettet og staff er internationale og kommer fra mange steder i verden. Hotellet ligger meget centralt på Jalan Danau Tamblingan, hovegaden i Sanur, tæt på restauranter og butikker – og Starbucks 😉

Åbningstilbud

Mange af værelserne har deres egen lille private pool ‘plunge pool’ ude foran værelset, og andre har en privat jacuzzi.
Hotellet er i skrivende stund ikke helt færdigt, og der kan være lidt støv og håndværkere der arbejder, men det har åbent for turister.
Derfor er der også nogle rigtig gode åbningstilbud.
Tilbudsprisen starter på US$ 103 og inkluderer morgenmad a la carte + stor morgenbuffet, gratis transport til stranden, der dele solstole og parasoller med gæsterne fra det eksklusive Bali Hyatt.

Prøvedyk i poolen

For tiden samarbejder Swiss-Belresort med dykkerfirmaet Blue Season Bali, der tilbyder gratis prøve dyk i poolen, med uddannede dykkerinstruktører.

Miss-World har testet Swiss-Belresort Watu Jimbar og er ret vild med det ★★★★★
Book Hotel Swiss-Belresort Watu Jimbar Sanur, Bali

 

[Indlægget indeholder affiliate links]

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »