Instagrambillede i Politiken Rejser

Instagrambillede i Politiken Rejser

Instagrambillede i Politiken Rejser

Det er godt nok ved at være gammelt nyt. Faktisk er det mere end en måned siden, Politiken Rejser igen bragte et af mine Instagrambilleder i deres rejsesektion i avisen og på Politiken Rejser på nettet. Men jeg er stadig glad og stolt over det og synes naturligvis det skal nævnes på bloggen.

En krokodille fra vilde Sri Lanka

Billedet Politiken bragte, tog jeg i foråret, nær hotellet Cinnamon Wild Yala i Sri Lanka. Et legendarisk hotel, som jeg senere vil bruge et helt blogindlæg til at beskrive.
I nærheden af hotellet er der en sø, og det var her jeg tog billedet af krokodillen.

Med livet som indsats

Krokodiller er faktisk ret svære at fotografere. De er så gode til at camouflere sig, at de ikke syner af noget særligt på billeder. Så for at få et godt billede, måtte jeg droppe zoomen og i stedet gå meget tæt på søen hvor ham og vennerne boede.
Det lyder sjovt at sige, at det var med livet som indsats og for at glæde rejsebloggens læsere, men jeg følte nu ikke at jeg på noget tidspunkt var i fare.

Hvis du vil se Politikens online version af artiklen, kan du se den her:
Ugens rejseinspiration i billeder Kom tæt på jagende løver, en krokodille og en solformørkelse

Tak til Politiken Rejser for at bringe mit billede i avisen og på deres hjemmeside.

 

Sådan ser det originale billede ud på Instagram. Husk at følge @missworld.travel

Se også Politiken Rejser.. Miss-World har været i avisen

Om forfatteren

Trine Handskemager

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka. Jeg har rejst jorden rundt med mine børn og har arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Filippinerne, Vietnam, Madagaskar, Ecuador, Costa Rica og Belize, men det stopper ikke der.. Følg de sociale medier og kom med på mine rejser:

Skriv en hilsen .. ✍🏻

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »
frimærke fra sri lanka

Få rejsebreve fra udlandet

Kom med på mine rejser og få nyheder, når der er nye indlæg på rejsebloggen

(Udkommer få gange om året)

Tak for din tilmelding!