Long term stay i London

[Indlægget indeholder reklamelinks]

Long term stay i London

Det var egentlig lidt af et tilfælde, at jeg kom til at bo på Torquay House i London.
Når det drejer sig om hvor jeg skal sove, kan jeg nemlig godt være lidt pernitten. Det er derfor ikke ret meget jeg har gjort mig i hostels med køjesenge på fælles sovesal.

Flybilletterne til min rejse til London blev imidlertid booket ret tæt på afrejse, så da jeg skulle finde overnatning til opholdet, var der ikke så meget at vælge imellem. Det der var, syntes jeg var dyrt i forhold til standarden. Og jeg ville gerne bo så centralt i London som muligt, så jeg ikke skulle bruge en her masse tid og penge på transport.

Torquay house london

Hemmeligheden ved at kunne rejse meget

En af hemmelighederne ved at kunne rejse så meget som jeg gør, er bl.a. at være god til økonomi og til at begrænse rejseudgifterne. Jeg er derfor vant til, at bruge noget tid på at lede efter hoteller, som er gode til prisen. Denne gang var jeg bare mere udfordret en sædvanligt.

hostel london

Torquay House

Da jeg fandt Torquay House [Reklamelink] på Booking.com, slog jeg til.
Torquay House er et hostel i Westminster Borough, kun 4,7 km fra Londons centrum. Det hele så ud til at være nyt og fik gode anmeldelser på Booking.com [Reklamelink]
Jeg fik et singleværelse i to nætter for 361 kr. pr. nat. Hvilket var et scoop i forhold til hvad der ellers var ledigt i byen.

hostel london
Torquay House

Micro lejlighed med køkken og arbejdsplads

Værelset er indrettet som en micro lejlighed, med arbejdsplads og eget toilet og bad. Der er også et lille tekøkken med køleskab og kogeplader, så man kan lave lidt mad. Der er sengetøj, men gryder, glas og tallerkner må man selv sørge for at medbringe. Det samme gælder håndklæder, sæbe mm.

Værelset er basic, men rent. Wifi fungerer upåklageligt. Der er masser af stik, hvor man kan oplade sine elektroniske apparater. Gæster der bor her i lang tid, kan også benytte fælles køkken og husets vaskeri.

Der er stille og rart at være. Fra om eftermiddagen og hele natten er der en vagt i lobbyen. Torquay House fungerer som et hotel med lobby, gym osv.

london hostel

Området

Der er restauranter og butikker i nærområdet. Torquay House ligger i gåafstand til Hyde Park, Rembrandt Gardens og Little Venice. Paddington og Portobello Road Market i Notting Hill (der hvor Hugh Grant havde sin boghandel i filmen af samme navn).

Huset er beregnet til folk, som bor en længere periode i London, men har også indimellem ledigt for kortere ophold.

Det er super til prisen og kan bookes for nogle få dage her: booking.com [Reklamelink]
Eller long term via Torquay House’ egen hjemmeside

Læs også om Hyde Park i London

lejlighed torquay house london
lejlighed torquay house london
lejlighed london