politikens turen går til sri lanka

[Indlægget indeholder reklamelinks]

Facebookgruppen Sri Lanka Rejsefællesskab er anbefalet i Politikens nye ‘Turen går til..’

I august i år (2017) udgav Politikens forlag en ny udgave af Turen går til Sri Lanka. Den nye udgave har været længe ventet, det er nemlig den første udgave i 17 år.

Den nye udgave gemte på en overraskelse

Og den nye udgave gemte endda på en lille overraskelse. Vores skønne Facebookgruppe, Sri Lanka Rejsefællesskab er nemlig blevet anbefalet i bogen, som en web-ressource.

Vi måtte straks ned i boghandlen for at se om det kunne være rigtigt. Og det var det..

Tak til Politikens Forlag for anbefalingen!

[Reklamelinks]

Bogen Kan købes online hos Saxo

Turen går til Sri Lanka (Bog)
Turen går til Sri Lanka (Ebog)

turen går til sri lanka politiken
turen går til sri lanka politiken rejser

Turen går til Sri Lanka (Politikens rejsebøger)

af Tore E. H. Holst

Sri Lanka er for alvor kommet på danskernes feriehitliste, og nu kommer guidebogen, der kan hjælpe dem med at få en god ferie. Turen går til Sri Lanka dækker hele Sri Lanka fra de tamilske områder i nord, over bjergene, til strandene i syd. Bogen giver et indblik i dagligdagen i Sri Lanka og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om kunst og kultur, mad og drikke, historie, natur og geografi. Bogen er desuden rigt illustreret med fotos og kort.

TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.