Sri Lanka-guiden blandt 9 gode danske niche rejsebloggere

gode danske niche rejsebloggere

Personlig og troværdig rejseinspiration

På rejsebloggen Rejsetanker.dk, har Charlotte skrevet om ni af Danmarks bedste niche rejsebloggere. Passionerede bloggere med et særligt og indgående kendskab til et land, område, by eller med et særligt tema, skriver hun.

Blandt de anbefalede rejseblogs er Sri Lanka-guiden på Miss-World, som Charlotte kalder en slags niche blog på bloggen og en guide spækket med inspiration og information til de danskere som drømmer om at komme på rundrejse i Sri Lanka.

Sri Lanka-guiden er desuden kommet i godt selskab af en række dygtige rejsebloggere, der hver især har specialiceret sig indenfor et bestemt land eller område. Gode Danske Niche RejseBloggere 2019 → Personlig og troværdig rejseinspiration
Læs hele artiklen på Rejsetanker.dk

Her kan du se hvad Rejsetanker skriver om Sri Lanka-guiden på Miss-World

Bedste danske niche rejsebloggere

Om forfatteren

Trine Handskemager

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka. Jeg har rejst jorden rundt med mine børn og har arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Filippinerne, Vietnam, Madagaskar, Ecuador, Costa Rica og Belize, men det stopper ikke der.. Følg de sociale medier og kom med på mine rejser:

Skriv en hilsen .. ✍🏻

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »
frimærke fra sri lanka

Få rejsebreve fra udlandet

Kom med på mine rejser og få nyheder, når der er nye indlæg på rejsebloggen

(Udkommer få gange om året)

Tak for din tilmelding!