Danskerlisten • Registrér dig før du rejser

Danskerlisten, Udenrigsministeriets database over danskere i udlandet

Før rejser til udlandet, kan det være en god idé at registrere sig på Danskerlisten, Udenrigsministeriets database over danskere i udlandet. I tilfælde af en pludselig opstået krisesituation, har Udenrigsministeriet mulighed for hurtigt at komme i kontakt med dig.

Registrér dig på Danskerlisten før din rejse eller mens du er afsted

Skal du rejse eller flytte til udlandet, kan du registrere dine kontaktoplysninger på Danskerlisten. Dette kan du stadig gøre hvis du allerede opholder dig i udlandet.
Du kan logge ind med dit Nem ID og registrere dig selv og dine eventuelle rejsefæller, adresser for opholdet og nærmeste kontaktpersoner i Danmark.
Alle oplysninger er frivillige, og for din egen sikkerheds skyld. Når du først har registreret din profil kan du gemme den og bruge den ved fremtidige rejser.

Registrér dig på Danskerlisten her!

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

2 comments on “Danskerlisten • Registrér dig før du rejser

 1. Ole

  Dette er måske ikke rette sted at stille spørgsmål, men men er der nogen der ved om hvilke told regler der er for at medbringe alkohol til ferien i Sri Lanka, Jeg har set at det er forbudt at indføre på Maldiverne, hvilke regler er der for indrejse i SL.
  Ole

  1. Miss-World

   Kære Ole,
   Tak for dit spørgsmål. Maldiverne administreres under den islamiske sharialov, og har derfor et langt strengere syn på alkohol end Sri Lanka.
   Det er muligt at købe alkohol meget billigt fra små alkoholbutikker i de fleste byer i Sri Lanka, bla. den meget populære drik Arrack. Se link: http://da.wikipedia.org/wiki/Arrack
   Så medmindre du vil medbringe gaver, kan det dårligt betale sig at indføre alkohol.
   Mærkevarer som eks. Jack Daniels er dog lidt dyrere at købe i Sri Lanka end i Danmark.
   Regler for Duty Free i Sri Lanka, kan du læse lidt om på lufthavnens hjemmeside: http://www.airport.lk/beta/shop_dine_&_relax/shop/duty_free_allowances.php
   Håber at du får en god rejse 🙂

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »