Drik en kop kaffe på Cafe Chill, Ella, Sri Lanka

Cafe Chill Ella Sri Lanka Coffee

En god kop kaffe er virkelig svær at finde i Sri Lanka

Og er du vant til at starte dagen med en god kop kaffe, er der en god sandsynlighed for at du kommer til at føle dig udfordret under din rejse i Sri lanka.
Den lokale kaffe smager nemlig som muddervand og er sjældent nogen fornøjelse..De lokale har en lang tradition for at producere the, men kaffe er ikke noget man går så meget op i på Sri Lanka.
På Nescoffee Shop eller Cafe Chill i Ella (caféen bliver kaldt begge dele), kommer man i nærheden af noget vi kender hjemmefra, her kan man drikke espresso, kaffe latte og cappuccino, og det smager ok.
På det store menukort er der både lokale og internationale retter,  så har man fået rice & curry nok, kan man spise sig mæt i tomatsuppe, veggie-burgers eller pizza med masser af ost. Prøv også den lækre chokoladekage. Kun gulerod-æble-ingefær-juicen kan ikke anbefales.

På Cafe Chill kan du møde andre rejsende og gå på nettet med gratis wifi

Nescoffee Shop / Cafe Chill er turisternes foretrukne cafe i Ella, den ligger på ligger på hovedgaden Wellawaya Road.
Det gratis wifi, kaffen, det internationale menukort og den afslappede backpackerstemning, samt det at man let kommer i snak med andre rejsende, tiltrækker mange turister. Internettet er godt, så tag din computer eller smartphone med og bliv hængende så længe du vil. Der er også en computer på caféen, hvis du vil Skype og ikke har udstyret med selv.

Rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden. Er fascineret af anderledes kulturer, natur, strande og vilde dyr og har af samme årsag fået et særlig tæt forhold til Sri Lanka.
Jeg har rejst jorden rundt én gang og arbejdet i Tyskland, Spanien og Portugal. Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador og Belize, men det stopper ikke der..

Vi vil elske at få din kommentar til dette indlæg..

Translate website:

Nye rejseartikler

Translate »