Cafe Chill i Ella Sri Lanka

En god kop kaffe er virkelig svær at finde i Sri Lanka

Og er du vant til at starte dagen med en god kop kaffe, er der en sandsynlighed for at du kommer til at føle dig udfordret på din rejse i Sri lanka. Den lokale kaffe smager nemlig virkelig skidt og ikke nogen fornøjelse.
Siden englænderne startede te-produktionen i Sri Lanka, har landet haft en lang tradition for at producere te, mens kaffe ikke er noget man går så meget op i.
På Cafe Chill i Ella (caféen bliver også kaldt Nescoffee Shop), kommer man i nærheden af noget vi kender hjemmefra. Caféen er så vidt jeg ved opstartet af en dansker, så her kan man drikke espresso, kaffe latte og cappuccino der smager helt ok.

På det store menukort er der både lokale og internationale retter,  så har man fået rice & curry nok, kan man spise sig mæt i tomatsuppe, veggie-burgers eller pizza med masser af ost. Prøv også den lækre chokoladekage.
Kun gulerod-æble-ingefær-juicen kan ikke anbefales, den smager af vand.

Cafe Chill i Ella
Cafe Chill
Cafe Chill
nescoffee shop ella

På Cafe Chill kan du møde andre rejsende og komme på nettet med gratis wifi

Cafe Chill er backpackernes foretrukne café i Ella. Caféen ligger midt på hovedgaden, Wellawaya Road.

Det gratis wifi, kaffen, det internationale menukort og den afslappede backpackerstemning, samt det at man let kommer i snak med andre rejsende, tiltrækker mange turister.

Internettet er godt, så tag din computer eller smartphone med og bliv hængende så længe du vil.
Der er også en computer på caféen, hvis du vil Skype og ikke har udstyret med selv.

Opdatering nov. 2017
Der er nu også åbnet en Café med ægte og rigtig god italiensk Lavazza kaffe henne ved busstationen. Denne kan også anbefales til kaffehungrende danskere på farten.

Veggie burger på Cafe Chill i Ella

Veggie burger på Cafe Chill i Ella

chokoladekage på Cafe Chill i Ella